BEHANDLING AF STRESS

Tryg og positiv behandling af stress

Stress opstået gennem længere tids påvirkning

Hvis du har været under usædvanligt pres over længere tid, så bemærker du måske ikke symptomerne, før de har overtaget din hverdag. Mange opdager først symptomer på stress, når de er ved at gå ned med flaget.

Heldigvis er der ingen ventetid i min praksis – du kan faktisk få en tid med det samme, fordi jeg også afholder samtaler om aftenen og på lørdage. Det er desuden altid muligt at gennemføre terapeutiske samtaler over telefonen.

Jeg tilbyder behandling af stress med:

  • Høj succesrate
  • Kort behandlingstid
  • Effektive løsninger.

Hvad er symptomerne på stress?

Oplever du, at din hukommelse svigter, og har du svært ved at koncentrere dig, så tjek dig selv for at mærke efter følgende symptomer:

  • Hjertebanken
  • Uro i kroppen
  • Hovedpine
  • Søvnløshed
  • Nedsat potens og/eller manglende lyst til sex

Det kan også være, at du hurtigere bliver irritabel, nervøs, frustreret, aggressiv eller træt.

Er du begyndt at trøstespise, tager du på i vægt, og isolerer du dig fra andre mennesker, så bør du overveje at se på belastningerne i din dagligdag – og ændre dem. For du kunne være på vej til at udmatte din krop og psyke til skade for dig selv og dine nærmeste. Professionel hjælp udefra kan lette processen.

Sammen søger vi efter de ting i dagligdagen, der stresser dig, for derefter at finde måder at reducere den samlede mængde af belastninger. Ligeledes øver vi din evne til at finde ro i dig selv, når presset melder sig og justere dine vaner, så du får en sundere måde at leve på.

Få effektiv behandling i dag

​Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker min hjælp eller bare gerne vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Jeg svarer så hurtigt jeg kan, normalt indenfor 2 timer på hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for hjælp?

Giv mig et kald idag.

Skype: claus.fosbaek

CVR: 12568878​

AFTALER

Der er ingen ventetid. Samtalerne kan finde sted på hverdage og på lørdage i dagtimerne og om aftenen.