SORG​

Sorg

Sorg ved tab og adskillelse

Har du mistet én, du holder af, én du er tæt knyttet til. Har du nogle af de følelser, der beskrives neden for, så har jeg værktøjer, der kan bringe dig videre i en tæt samtale med mig. Vi finder en tid med det samme; der er ingen ventetid, idet samtaler også kan finde sted om aftenen og på lørdage.

Føler du, at livet i nuet virker overvældende; at det er vanskeligt at finde energi til løsning af selv små opgaver i dagligdagen; at alt synes gråt i gråt? Fyldes du af smerte over tabet? Bliver du ked af det og til tider vred, på den du har mistet? Er det sådan, at tabet fylder din bevidsthed og understreger følelsen af at være alene. Synes tabet meningsløst og uforklarligt? Gives der ikke noget brugbart svar på spørgsmålet hvorfor, og er det derfor vanskeligt at acceptere. Konfronteres du med livet på en ny måde, som det kan være vanskeligt at tilpasse dig. Du er pludselig alene, uden den støtte du har været vant til, med en frihed, der er uønsket, og som kan virke skræmmende.

Samtalen tager udgangspunkt i din aktuelle situation og sigter mod at lette byrden og gøre dig i stand til at bære tabet, så du kan fortsætte dit liv på en ny måde.

Få effektiv behandling i dag

​Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker min hjælp eller bare gerne vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Jeg svarer så hurtigt jeg kan, normalt indenfor 2 timer på hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for hjælp?

Giv mig et kald idag.

Skype: claus.fosbaek

CVR: 12568878​

AFTALER

Der er ingen ventetid. Samtalerne kan finde sted på hverdage og på lørdage i dagtimerne og om aftenen.