RYGESTOP & FLYVESKRÆK​

Rygestop og Flyveskræk

Rygestop

En dårlig vane, som det endnu ikke er lykkes dig at ændre. Du lugter af røg, bruger alt for mange penge på tobak, det er besværligt at finde et sted, hvor du kan ryge. Der bliver kigget lidt skævt til dem, der ryger, både hjemme og på din arbejdsplads. Du har mange gode grunde til, at du er nået til stedet i dit liv, hvor dit rygestop begynder.

Det ville være så dejligt at kunne stoppe med at ryge. Åndedrættet bliver lettet. Du mærker den friske luft dybt nede i lungerne. Hæsheden har forladt din stemme. Mærkerne af nikotin på fingrene er væk og din hud har en mere naturlig varm farve. Dit hår og tøj lugter ikke konstant af røg, duften af din deodorant kan faktisk sanses.

Efter kort tid mærker du tydeligt, at du har flere penge til rådighed, så du kan spare sammen til ferien eller gaven til den, du holder så meget af.

Behandlingen gennemføres over to sessioner: Den første på 1½ time, hvor vi taler om din motivation for rygestop og den anden på 1 time, hvor du med hypnose lægges i trance og din egen motivation præsenteres for dig. Herefter er rygestoppet indført.

Flyveskræk

Drømmer du om at rejse på ferie til fjerne destinationer, men nøjes med rejser i bil, med bus eller tog, så afskæres du fra noget betydningsfuldt i dit liv. Lad os arbejde med det ved hjælp af hypnose og en styret tilvænning.

Andre ting du frygter

Lad os tale om, hvordan du kan lettes.

Få effektiv behandling i dag

​Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker min hjælp eller bare gerne vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Jeg svarer så hurtigt jeg kan, normalt indenfor 2 timer på hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for hjælp?

Giv mig et kald idag.

Skype: claus.fosbaek

CVR: 12568878​

AFTALER

Der er ingen ventetid. Samtalerne kan finde sted på hverdage og på lørdage i dagtimerne og om aftenen.