parterapi​

Parterapi

Jeg modtager ikke henvisninger fra lægen

Hvor blev kærligheden af?

Noget har ændret sig, nærmest umærkeligt over tid, og nu står du og din partner med en dagligdag, der ikke længere er, som den var i den første tid, da I var glade sammen. Samtalen er kort, latteren er forstummet og gnisten er blevet væk.

Problemer i parforholdet

Jeres følelser er i oprør. Den gode samtale er alt for sjælden. Det intime samliv er kørt fast. Jeres sex er blevet mekanisk, uden gnist eller forekommer alt for sjældent. Måske er tilliden blevet brudt af utroskab; måske stresser jalousi jeres relation; måske vil I for meget, for hurtigt, med for få ressourcer. Glæden ved hinanden mærkes alt for sjældent.

Vrede og frustration har overtaget og kommer alt for ofte til udtryk som surhed, skænderi og modvilje. I får ikke løst problemerne, før nye tårner sig op. Måske er det vanskeligt at sætte ord på, fordi du ikke kanfinde dem; måske er der for mange ord, som kommer ud på en forkert måde; måske lukker din partner af, når du lukker op.

Samtalen er næsten gået i stå, og parforholdet er inde i en negativ spiral på vej nedad, imod opløsning – skilsmisse har været i tankerne. Krisen er så akut nu, at I bør søge hjælp hos en parterapeut for sammen at arbejde med det, der kan bringe jeres parforhold tilbage i en ny og bedre dagligdag.

Følelserne er styrende

Hos mig følger terapien det teoretiske grundlag i Emotionsfokuseret parTerapi (EFT). Vi arbejder med de følelser, I her og nu bringer ind i samtalen om jeres parforhold. Sammen søger vi efter det, som kan styrkejeres parforhold. Jeg sørger for, at I får de bedste vilkår for at sætte ord på jeres følelser og komme til orde ved at påtage mig rollen som den, der sætter rammen og sikrer den givende samtale.

Du fokuserer på det, du føler er problemet for dig i jeres relation,finder de rette ord og udtrykker dem. Det samme gør din partner. I lytter, vurderer og finder sammen de kvaliteter, som langsomt bygger jeres nye løsning op, den løsning der er acceptabel for jer begge. Terapeuten styrer med små oplæg, spørgsmål og resuméerfrem til konklusionen.

Kontakt mig for at begynde jeres parterapi. Sessionerne er så lange, at I begge har mulighed for at komme til orde. Mellem nogle af sessionerne vil der kunne være små hjemmeopgaver, men kun i begrænset omfang. NårI kontakter mig, finder vi hurtigt en tid. Jeg holder til i Allerød men hjælper par fra hele Nordsjælland

I kan altid se mine priser på parterapi og individuel behandling på hjemmesiden.

Få effektiv behandling i dag

​Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker min hjælp eller bare gerne vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Jeg svarer så hurtigt jeg kan, normalt indenfor 2 timer på hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for hjælp?

Giv mig et kald idag.

Skype: claus.fosbaek

CVR: 12568878​

AFTALER

Der er ingen ventetid. Samtalerne kan finde sted på hverdage og på lørdage i dagtimerne og om aftenen.