BEHANDLING AF DEPRESSION​

Depression

Er du ked af det, føles alt trist og meningsløst? Har du let til tårer, og kan du ikke finde glæde ved noget – selv familien? Føler du dig drænet for energi, særligt om morgenen, og trættes du hurtigt, så er der grund til at være på vagt for andre symptomer.

Det kan fx være nedsat selvtillid, øgede selvbebrejdelser og skyldfølelse, tanker om død, søvnproblemer, hukommelses- og koncentrationsbesvær, manglende appetit og medfølgende vægttab. Du er næppe i tvivl, og du erkender, at du har brug for hjælp.

Hvad er depression?

Tristhed og sorg er beslægtet med depression, men depression nedsætter i større grad livskvaliteten og evnen til at fungere sammen med andre mennesker. En del af behandlingen indebærer at styrke din viden om lidelsen ved at få flere informationer om symptomer og mulige årsager.

Hvordan behandles depression?

Behandlingen består typisk i samtaleterapi med mig og måske medicinering i tæt samarbejde med din egen læge. Vi snakker desuden om, hvad du selv kan gøre for at lette symptomerne i din dagligdag.

Med viden om hvad du selv kan gøre, udarbejder vi sammen et skema for hverdagen, der tilgodeser så mange af de selvhjulpne aktiviteter, du kan acceptere. I terapien er din historie grundlag for en terapeutisk samtale, der sigter mod at lette depressionens påvirkning på dit liv. Samtaler ligger typisk på hverdage, men kan også lægges om aften og på fridage. Der er ingen ventetid i øjeblikket.

Få effektiv behandling i dag

​Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker min hjælp eller bare gerne vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Jeg svarer så hurtigt jeg kan, normalt indenfor 2 timer på hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for hjælp?

Giv mig et kald idag.

Skype: claus.fosbaek

CVR: 12568878​

AFTALER

Der er ingen ventetid. Samtalerne kan finde sted på hverdage og på lørdage i dagtimerne og om aftenen.